Én is szeretnék itt reklámozni!

Nagyvárad első magyar videoportálján a főoldalon található bannerek segítségével reklámozhatja cégét, vállalkozását.

1. Az összesen 4 banner közül 3 darab egyenként 220*220 képpont, a hatodik (A Legújabb videók alatt található) 620*110 képpont.

A bannerek formátuma animált gif, statikus jpg vagy flash-animáció lehet.

A 220*220-as képpontos bannerek bérleti díja egyenként: 130 ron/hó.

A “Legújabb videók” alatt megjelenő, a többitől eltérő formátumú, 620*110-es képpontos banner bérleti díja 150 ron/hó.

Az ár az oldalon való megjelenésre vonatkozik egy hónapon keresztül, a banner elkészítésének árát NEM tartalmazza!

Legalább egyéves bérbevételi idő esetén egy hónapot INGYEN adunk, kétéves bérbevételi idő esetén az ingyenes hónap mellett a banner elkészítése is INGYENES!

A választott bannerfelületen való megjelenés rotációban történik, a cégek sorrendben jelennek meg, így egy hónap alatt mindenki egyenlő mértékben jelenik meg az oldalon.

Amennyiben nincs bannere de szeretne itt reklámozni, segítünk! Forduljon hozzánk bizalommal!

2. Cég- vagy saját reklám

A Váradvideó filmesei lehetőséget adnak arra, hogy az Ön, vállalkozása, cége vagy egyszerűen csak személye megjelenhessen a portálon. Ezt a videót FOLYAMATOSAN a főoladalon tartjuk, így akárki megnyitja az oldalt, rögtön megnézheti a beszámolót, riportot. A videó elkészítését INGYEN vállaljuk abban az esetben, ha a 250 ronos havi reklámozási díjat egy évre előre kifizeti. Amennyiben nem szeretné egy évig az oldalon tartani a videót, úgy annak elkészítéséért (időtartama max 4 perc) 100 EUR-ot kérünk. Ezek lehetnek politikai pártok, vállalkozások vagy bármilyen egyéb témájú videók, megegyezés szerint.

3. Hozott videó népszerűsítése

Ha egy Ön által hozott videót szeretne promoválni, népszerűsíteni arra is lehetősége van 50 RON/hó havi díj ellenében. A szerkesztőség az erőszakra buzdító, obszcén tartalmú videókat NEM közli. Fenntartja a jogot, hogy megválogassa milyen jellegű videókat közöl.

 

 

email: nagyvarad.video@gmail.com

Partnereink:
 
nagyvárad videoportál  | 2014
powered by EMERiGOS
web design