Tisztelt Nagylelkü Támogatónk!

Nagyvárad első magyar videoportálját 2010 június 5.-én indítottuk útjára azzal a céllal, hogy minden jelenlegi és egykori nagyváradi magyart informáljon arról, mi történik szülővárosában. Egy új intézmény született, az első váradi internetes magyar tévé, melyet napról napra egy olyan közösség látogat, mely a valóságban elérhetetlen, soha sehol nem találkozik. Ez a világon szétszóródott váradi magyarok mozgóképes portálja, ahol a Stuttgartban élő váradi megismerkedhet a Biharban élő romániai favágóbajnokkal, az Amerikában élő egykori rajongók láthatják a Metropol együttes jubileumi koncertjét, a Pesten tevékenykedő váradi származású üzletember közös vállalkozást nyithat egy váradi üzletemberrel.

A hiánypótló kezdeményezésünket, portálunkat, már az első napokban rengetegen látogatták, a kattintások száma minden várakozásunkat felülmúlta. Ez csak még jobban aláhúzza, hogy igény van rá, szükség van a munkánkra. Ahhoz azonban hogy fenntartása és müködtetése zavartalan legyen, kérjük Önt is, hogy lehetőségei szerint támogassa a varadvideot, melyet kizárólag önerőből indítottunk. Az oldalt nem szeretnénk a továbbiakban sem fizetőssé tenni pontosan azért, hogy minél szélesebb körben terjeszthessük, hogy minden jelenlegi és egykori váradi magának érezze.

A minimális költségekért reklámozó cégek mellett szükségünk van az Önök adományára is ahhoz, hogy ez az egyedi, több ezres vagy tízezres váradi közösség itt a varadvideon naponta találkozhasson!

Adományait, támogatását az alábbi módon juttathatja el hozzánk:

1. Személyesen: Nagyvárad, Barbu Delavrancea (volt Csengeri) utca 29 szám, a szerkesztőség székhelyére

2. Postán az alábbi címre: Villányi Zoltán, str. Barbu Delavrancea nr. 29, Oradea, jud. Bihor, cod poştal: 410058, Romania

3. Online fizetéssel – A Varadvideo.ro szerkesztősége

Partnereink:
 
nagyvárad videoportál  | 2014
powered by EMERiGOS
web design